Máte dotaz? Napište nám
Po–Pá: 8:30–17:00
   Omlouváme se, bohužel z technických důvodů nebude od 12:00-14:00 dostupná telefonická podpora. Děkujeme za pochopení!

Jsou to kouzla?

Blíží se filipojakubská noc, někdy také označována jako "Valpružina noc". Způsob, jakým probíhá to "pálení čarodějnic" si do dnešní doby zachovalo řadu rysů pocházejících z minulosti. Ale nějaké ty změny se určitě najdou. Původně měl tento den spíš ochranný a náboženský význam. Dnes jde spíš o zábavnou a společenskou událost. Děti, ale i dospělí se převlékají za čaroděje a čarodějnice, vytáhnou stará pometla a prohánějí se po nich všude možně. Nakonec se všichni sejdou třeba u ohně a dají si nějaké dobroty ošlehané ohněm. Čarodějnice ale - podle všeho - existují i v reálném životě a pomohou Vám s počítačem!

Pálení čarodějnic 

 

Například - když nebezpečný virus napadne počítače někomu ze severní Kalifornie, pustí na něj Reverendku Joey Talley. K odstranění těchto entit z počítačů, údajně Talley používá různé techniky – může umístit kameny před počítač, pomocí myšlenky odstraní temnou energii, nebo kolem pracovního stolu pálí pelyněk. Čas, který k odstranění viru potřebuje, se odvíjí od špatnosti entity. Někdy stačí hodina, jindy to může zabrat až čtyři.

Takový malý úryvek z rozhovoru s Talley:

Kontaktovala mě majitelka malého podniku z Marin county. Měla několik rozdílných virů, tak jsem přišla. Nejdřív jsme udělala kruh a volala jsem zemi, vzduch, oheň a vodu, pak jsem volala Merkur, posla a komunikátora. Poté jsme se dostala do transu a jediné, co jsem dělala bylo, že jsem vnímala. Cítila jsem virus ve svém těle. Cítila jsem, kde energie hladce plyne a kde je překážka, kterou se virus dostal dovnitř. Poté na řadu přišel rituál vymítání. Použila jsem černou mísu s magnetem a vodou na zachycení viru. Zapálila jsem pelyněk, abych dostala negativní energii do mísy a pak jsem jí spláchla do záchodu. Následoval očistný rituál, při kterém jsem provedla ochranné kouzlo pomocí chlóru, ametystu a černého jantaru. Ty jsem pak nechala na počítači.

Antivir v PC

Jak se zdá, každý si s virem v počítači poradí jinak. My se však držíme stále ověřené metody. Tou jsou - podle nás - spíš antivirové programy. Určitě doporučujeme se nejdříve podívat na přehled antivirových programů, které u nás můžete získat, než vyhledávat kontakty na čaroděje. :-)

antivirové programy 

 

 

Naposledy přidané

ESET HOME Security Premium 120x600 vlevo
ESET HOME Security Premium - vertical banner vpravo
Nahoru